• Persoonlijk advies van de kweker
  • Koop rechtstreeks bij de kweker
  • Enorm assortiment
  • De beste kwaliteit van de regio
  • Overdekt winkelen

B2B projecten en meer

Steeds vaker zie je onze planten bij de entree of op het terras van verschillende horeca gelegenheden. Maar ook aan lantaarnpalen in de straten of aan de gevel van bedrijfsgebouwen kun je de planten van Hendriks Plantencentrum terug vinden. En dat is niet zomaar! Dankzij onze eigen kwekerij, kunnen wij in februari al starten met het planten van prachtige mixen in bakken en bloempotten. Zo kunnen wij vanaf eind april al hele gave en volgroeide plantenbakken aanbieden.

Hendriks Plantencentrum voor de Horeca

Ben je horeca eigenaar? Dan kunnen wij je goed helpen! Hendriks Plantencentrum helpt graag met het opfleuren van een terras, entree of serre van jouw horeca gelegenheid. Wij zorgen dat de beleving van iedere bezoeker aan jouw restaurant of terras nog prettiger wordt. Veeg je in april je terras schoon en mis je dan wat fleur en kleur? Kom langs bij Hendriks Plantencentrum en bespreek met ons jouw wensen. Wij zorgen dat de juiste planten het gewenste resultaat geven. 

Wanneer je op het terras van een restaurant zit, is het altijd fijn om omringd te zijn door mooie planten. De juiste planten kunnen niet alleen een vleugje natuurlijke schoonheid toevoegen aan de omgeving, maar ook zorgen voor een ontspannen sfeer. Er zijn talloze soorten planten die perfect zijn voor het verfraaien van een terras, en hier zijn er een aantal die bijzonder goed werken.

Een van de meest populaire planten voor een terras zijn bloeiende planten, zoals petunia's en geraniums. Deze planten hebben vaak een kleurrijke uitstraling en kunnen een verbluffend kleurenpalet creëren. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden en gedijen goed in de volle zon, waardoor ze perfect zijn voor een terras dat de hele dag door zonlicht krijgt.

Kom langs!

Bedrijfsgebouw beplanten

Planten zijn niet alleen een mooie toevoeging aan een woning of restaurant, maar ook aan een bedrijfsgebouw. Het toevoegen van planten aan de buitenkant van een bedrijfsgebouw kan niet alleen de uitstraling verbeteren, maar het kan ook bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van de werknemers en bezoekers.

Een van de meest populaire planten voor een bedrijfsgebouw zijn struiken en bomen. Deze planten kunnen zorgen voor een prachtig en natuurlijk decor, terwijl ze tegelijkertijd ook functioneel zijn. Ze kunnen bijvoorbeeld dienen als natuurlijke schaduw op een zonnige dag en kunnen helpen om de lucht te zuiveren. Het is belangrijk om de grootte van de planten zorgvuldig te kiezen, zodat ze niet te groot worden en eventuele obstakels veroorzaken.

Een andere populaire optie zijn bloeiende planten, zoals rozen en hibiscus. Deze planten kunnen kleur toevoegen aan het bedrijfsgebouw en kunnen in verschillende seizoenen bloeien. Ze kunnen ook bijdragen aan een positieve en vrolijke sfeer. Het is belangrijk om te kiezen voor planten die passen bij de architectuur van het gebouw en de omgeving. En daar helpen wij natuurlijk ook bij! Wees welkom bij Hendriks Plantencentrum waar we samen met jou, onder het genot van een kopje koffie, de mogelijkheden bespreken. 

Neem contact op

De service van Hendriks Plantencentrum

Hendriks Plantencentrum staat klaar voor zowel particulieren als bedrijven. Of het nu gaat om een achtertuin welke aangepakt mag worden, een terras dat nodig opgefleurd mag worden of een bedrijfsgebouw wat er bloeiend bij moet staan: Hendriks Plantencentrum helpt de droom verwezenlijken. Al ons advies is op maat, gepersonaliseerd en uniek. Wij geven professioneel advies, leveren enkel planten van A-kwaliteit (vaak uit eigen kwekerij) en zullen, waar nodig, helpen bij het onderhouden van de planten. Je zult ervaren dat onze bloeiers, jou en jouw klanten positieve energie geven!

Meer over onze kwekerij

Plantenadvies nodig?

Naar ons plantenadvies 

Beplantingsplan nodig?

Meer informatie