• Persoonlijk advies van de kweker
  • Koop rechtstreeks bij de kweker
  • Enorm assortiment
  • De beste kwaliteit van de regio
  • Overdekt winkelen

Aan- & inplantservice

Bij Hendriks plantencentrum kun je terecht voor onze hulp & service bij het aanplanten van je tuin óf het inplanten van je potten of manden.
Wij kijken hierbij altijd graag even persoonlijk met je naar jouw wensen.
We helpen graag iedereen verder, om je plaatje helemaal naar wens te maken!
Hierin zoeken we samen met je naar de beste plant -& product keuzes, zodat je lang kunt genieten van jouw planten.

 

Onze inplant-service:

Wil je jouw potten of manden graag ingeplant hebben? 
Kom dan bij ons langs mét je potten of manden. We adviseren hiervoor wel even een afspraak te maken, zodat "een van ons" even voldoende tijd reserveert om jouw wensen met je door te nemen.

Onze aanplant-service:

Voor het aanplanten van je tuin, denken we graag met je mee!
Hendriks Plantencentrum helpt je graag met het verwezenlijken van jouw tuin-wens. Wij bieden een aanplantservice en zorgen dat al jouw nieuwe planten netjes en zorgvuldig worden aangeplant.

Hoe werkt onze aanplant-service?

Of je nu je hele tuin opnieuw wilt aanpakken of enkel een deel, met onze aanplantservice is het een fluitje van een cent. Bespreek jouw wensen met ons, stem een beplantingsplan af en geniet van het gemak van onze deskundige aanpak & service. 

Omdat we met levende én seizoensgebonden producten werken, is het mogelijk dat niet alle planten leverbaar zijn in de gewenste periode. Dan kan het zijn dat we je adviseren de planten op een ander moment aan te planten of bieden we je een alternatief. We zullen jou hier altijd vooraf goed over informeren.

Wil je meer weten wat wij hierin voor jou kunnen betekenen, de kosten en voorwaarden, neem dan contact met ons op of kom langs in ons plantencentrum. 

We inspireren iedereen graag in wat groen kan doen!

Contact opnemen

Plantenadvies nodig?

Naar ons plantenadvies

Beplantingsplan nodig?

Meer informatie