• Persoonlijk advies van de kweker
  • Koop rechtstreeks bij de kweker
  • Enorm assortiment
  • De beste kwaliteit van de regio
  • Overdekt winkelen

Verse en Zijden bloemen

Voor prachtige boeketten van zowel verse als zijden bloemen ben je aan het juiste adres bij Hendriks Plantencentrum. We zijn trots op onze recent uitgebreide snijbloemenafdeling, waar dagelijks verse boeketten, plukboeketten, losse bloemen en snijgroen beschikbaar zijn voor degenen die graag zelf thuis aan de slag gaan. Onze verse en zijden boeketten zijn ook eenvoudig in onze webshop te bestellen! Koop een boeket online of doe inspiratie op en kom naar ons plancentrum in Kessel.

Koop zijden boeketten online

Wist je dat onze anthuriums, rozen en tulpen rechtstreeks van lokale kwekers komen? Bij ons vind je altijd vers samengestelde bloemstukken en boeketten, maar we maken ook graag iets op maat. Ons assortiment verandert met de seizoenen mee, zodat we altijd iets passends hebben.

Heb je een specifiek boeket of bloemstuk in gedachten, of wil je iets bijzonders laten maken? Laat het ons zeker weten, en samen bekijken we hoe we jouw wensen kunnen vervullen. Voor vragen, bestellingen, of meer informatie over onze mogelijkheden in zijden en verse bloemen, neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

Zelf bloemschikken met materiaal van Hendriks

Je eigen creatie in een boeket of bloemstuk is natuurlijk altijd nog gaver! Iedereen die ook maar beetje creatief is aangelegd kan hier makkelijk mee beginnen; het enige wat je nodig hebt is het juiste bloemschikmateriaal. Beginnen jouw vingers al te kriebelen? Ga dan eens langs bij Hendriks Plantencentrum, want hier vind je al het bloemschikmateriaal dat je nodig hebt. Ben je als hobbyist op zoek naar het nodige bloemschikmateriaal, dan vind je bij ons zeker en vast wat je zoekt. Wij bieden een ruim assortiment aan met onder andere oase, draadartikelen en diverse mossen en takken, kortom: alles wat je nodig hebt om een prachtig en uniek bloemstuk tevoorschijn te toveren. 

Koop Boeketten Online

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment