• Persoonlijk advies van de kweker
  • Koop rechtstreeks bij de kweker
  • Enorm assortiment
  • De beste kwaliteit van de regio
  • Overdekt winkelen

Hendriks Excellent

Het mooie van Hendriks Excellent is dat je deze hoogwaardige producten gewoon kunt kopen bij ons in het plantencentrum. Zo hoef je niet ver te zoeken naar de beste verzorging voor je planten, maar kun je gewoon terecht bij Hendriks Plantencentrum. Hier krijg je ook nog eens deskundig advies en tips om je planten op de beste manier te verzorgen. Samen maken we het leven groener én leuker!

Koop Hendriks Excellent Online

Hendriks Excellent Potgrond

Bij Hendriks Plantencentrum vind je potgrond van ons eigen Hendriks Excellent potgrond merk. Deze potgrond is door ons zelf samengesteld met in het achterhoofd het welzijn van alles wat bloeit en groeit! De Hendriks Excellent potgrond wordt ook gebruikt in onze eigen kwekerij en zorgt ieder seizoen weer voor prachtige planten!

In ons plantencentrum en in de webshop is deze unieke Hendriks Excellent potgrond verkrijgbaar in verpakkingen van 20 en 50 liter. Zo kun je ook thuis een goede basis creëren voor jouw planten. Meer weten over de Hendriks Excellent potgrond of andere producten van ons eigen huismerk? Neem contact op, we helpen je graag!

Shop Hendriks Excellent Potgrond

Waarom hoogwaardige potgrond?

Hoogwaardige potgrond is essentieel voor de gezonde groei en ontwikkeling van planten. Goede potgrond biedt de juiste hoeveelheid voedingsstoffen, water en lucht aan plantenwortels, waardoor ze kunnen gedijen en groeien.

Potgrond van hoge kwaliteit is goed samengesteld met de juiste mix van organisch materiaal zoals veenmos, kokosvezels, compost en vermiculiet. Deze ingrediënten in hoogwaardige potgrond helpen bij het vasthouden van vocht, maar zorgen ook voor een goede drainage, zodat overtollig water niet blijft staan. Hierdoor voorkomt het dat de wortels gaan rotten en zorgt het voor voldoende zuurstof voor de wortels. Al deze factoren dragen bij aan een gezonde en bloeiende plant.

Nieuw van Hendriks Excellent: hangpotten met waterreservoir

Naast hoogwaardige potgrond en verzorgende plantenvoeding vind je ook andere producten van ons eigen huismerk Hendriks Excellent. Kijk eens naar onze hangpotten! Deze potten zijn niet alleen praktisch, maar ook erg stijlvol. Dankzij het al ingebouwde waterreservoir blijven je planten langer vochtig en heb je minder vaak water nodig. Ideaal als je een druk leven hebt of wel eens vergeet water te geven. Zo kun je toch blijven genieten van mooie en gezonde planten!

Hangpotten vol zomerbloeiers

De zomer is in volle gang en wat is er nu mooier dan genieten van kleurrijke bloemen in je tuin of op je balkon? Met de hangpotten van Hendriks Excellent vol zomerbloeiers wordt dat wel heel gemakkelijk! Het enige wat je hoeft te doen is de pot één keer per week water geven, totdat het water eruit begint te druppelen.

De hangpotten zijn gevuld met prachtige zomerbloeiers zoals petunia's, begonia's en fuchsia's. Deze planten bloeien uitbundig en geven een vrolijke en kleurrijke uitstraling aan je tuin of balkon. Dankzij de hoogwaardige potgrond van Hendriks Excellent blijven de planten gezond en sterk, wat zorgt voor een langdurige bloei.

Of je nu een kleine of grote tuin hebt, of slechts een klein balkon, de hangpotten van Hendriks Excellent zijn geschikt voor elke ruimte. Door de zomerse uitstraling en de gemakkelijke verzorging zijn deze potten een echte aanrader voor iedereen die van mooie bloemen en gemak houdt. Je vindt onze Hendriks Excellent hangpotten in ons Plantencentrum!

De beste verzorging voor jouw planten

Benieuwd geworden hoe jij jouw planten de beste verzorging kunt geven? In ons plantencentrum vertellen we je graag alles over Hendriks Excellent. Onze ervaren medewerkers kunnen je alles vertellen over de verschillende soorten potgrond, voeding en andere producten die ervoor zorgen dat jouw planten gezond blijven en goed groeien.

Ook als je vragen hebt over het kweken van groenten, het verzorgen van kamerplanten of het decoreren van je tuin met prachtige bloemen, wij helpen je graag. Met onze kennis en expertise helpen we je graag om jouw groene vingers te laten bloeien.

Dus kom langs bij Hendriks Plantencentrum en ontdek hoe Hendriks jou kan helpen om je planten de beste verzorging te geven. Ons assortiment is groot en divers, dus er is voor elk wat wils.

Kom langs in ons Plantencentrum

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment