• Persoonlijk advies van de kweker
  • Koop rechtstreeks bij de kweker
  • Enorm assortiment
  • De beste kwaliteit van de regio
  • Overdekt winkelen

Tuinplanten

Bij ons valt op dat we een bijzonder uitgebreid assortiment aan bomen en tuinplanten aanbieden, waarmee we ons onderscheiden. Of je nu een tuin, balkon hebt of al dan niet gezegend bent met groene vingers, met onze diversiteit en het juiste advies bereik je altijd een prachtig resultaat.

Naast een rijk aanbod van planten in ons plantencentrum, variërend van vaste planten tot hortensia's en rhododendrons, hebben we ook een royale buitenafdeling. Op deze buitenafdeling vind je onder andere lei-, bol- en fruitbomen, siergrassen, bodembedekkers, haagplanten en grote struiken.

In onze webshop vind je vaste planten en diverse grassoorten die je gemakkelijk online kunt bestellen. Of laat je inspireren en breng een bezoek aan ons plantencentrum in Kessel. Met ons uitgebreide aanbod en deskundig advies ben je verzekerd van een prachtige tuin, ongeacht je ervaringsniveau.

Online planten kopen

Plantinformatie en Beplantingsplan

In ons plantencentrum voorzien we alle planten van duidelijke en uitgebreide informatie, zodat je zelf op je gemak kunt rondkijken en een weloverwogen keuze kunt maken. Als je liever persoonlijk geholpen wilt worden, staan wij natuurlijk voor je klaar. Jouw vraag is onze uitdaging!

Voor gedegen advies raden we aan om een afspraak te maken, zodat we voldoende tijd kunnen reserveren om al jouw vragen te beantwoorden. Maak eenvoudig een afspraak via onze contactpagina.

Naast ons reguliere advies bieden wij ook de mogelijkheid om een professioneel beplantingsplan te laten ontwerpen. Tijdens een persoonlijk gesprek in ons plantencentrum stellen we een deskundig plan op dat aansluit bij jouw favoriete planten en kleuren. Wil je meer informatie over onze werkwijze?

Meer over Beplantingsplan

TIP: Zodra de temperatuur weer aangenaam wordt, vult onze agenda zich snel. Wacht daarom niet te lang met het plannen van een afspraak, want vol = vol. Maak nu een afspraak via onze website.

Ontdek ons assortiment