• Persoonlijk advies van de kweker
  • Koop rechtstreeks bij de kweker
  • Enorm assortiment
  • De beste kwaliteit van de regio
  • Overdekt winkelen

Bloembollen en Zaden

In ons plantencentrum presenteren wij in het voorjaar en najaar een gevarieerd assortiment bloembollen. Onze verpakte bloembollen zijn beschikbaar in twee seizoenen:

  • Voorjaarsbloeiend assortiment: verkrijgbaar en te planten vanaf medio augustus.
  • Zomerbloeiend assortiment: verkrijgbaar en te planten vanaf medio februari.

Naast verpakte bloembollen bieden wij ook bolletjes op pot, kant-en-klaar verkrijgbaar in het seizoen.

Vanaf het voorjaar kun je bij ons ook terecht voor een uitgebreide selectie zaden, waaronder bloemen, planten, groenten en kruiden. Graszaad is het hele jaar door beschikbaar voor verschillende oppervlaktes.

Of je nu op zoek bent naar een grootverpakking of naar dat ene specifieke soortje dat je nergens anders kunt vinden, vraag gerust of kom langs bij Hendriks Plantencentrum. We staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte bloemen, planten, zaden of bloembollen voor jouw tuin.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste planten?

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van vaste planten? Bij Hendriks Plantencentrum staan we klaar om je te inspireren en te adviseren in dit diverse aanbod. Breng een bezoek aan ons plantencentrum en ontdek ons uitgebreide assortiment, waarbij we je voorzien van persoonlijk advies.

Voor een nog meer doordachte aanpak bieden we de mogelijkheid om een beplantingsplan op te stellen. Hierbij krijg je een professioneel ontwerp met een harmonieuze mix van jouw plantvoorkeuren en ons deskundig advies. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier meer over ons beplantingsplan:

Beplantingsplan

We staan voor je klaar om jouw groene dromen werkelijkheid te laten worden en je te begeleiden bij het creëren van een prachtige en evenwichtige tuin.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment