• Persoonlijk advies van de kweker
  • Koop rechtstreeks bij de kweker
  • Enorm assortiment
  • De beste kwaliteit van de regio
  • Overdekt winkelen

Grondproducten & voeding

Enthousiast en met grote zorg heb je een plant van goede kwaliteit uitgekozen, waar je lang van wilt genieten!
Om optimaal te kunnen genieten, moet een plant goed kunnen groeien. Hiervoor is een goede basis van essentieel belang. Deze goede basis creëer je met de juiste grondproducten en plantenvoeding
Kies dus niet alleen die ene mooi plant maar ook de juiste goede grond en voeding!
Dit zal je altijd meer plezier opleveren met minder zorgen!

Grondproducten

Bij Hendriks Plantencentrum vind je potgrond van ons eigen Hendriks Excellent potgrond merk.
Deze potgrond is door ons zelf samengesteld en wordt ook in onze eigen teelt/kwekerij gebruikt. 
In ons plantencentrum is deze unieke Hendriks Excellent potgrond ook verkrijgbaar in verpakkingen van 20 en 50 liter. Zo kunt u ook thuis een goede basis creëren voor uw planten.

Klik hier voor meer informatie over Hendriks Excellent potgrond

Daarnaast bieden we een ruim assortiment aan in grondproducten van het merk DCM. DCM staat voor de kracht vanuit de natuur! Wát heeft wélke plant wánneer nodig en hoé kun je met 1 product dit 4 seizoenen lang bieden? Hiervoor heeft DCM de juiste onderzoeken gedaan en top producten ontwikkeld die doen wat er op de verpakking staat! 

Een aanrader voor het aanplanten van bijvoorbeeld bomen, struiken en vaste planten is DCM Vivimus. Deze speciale aanplant grond zorgt voor een goede, snelle inworteling. Zo zorg je voor een goede basis en kan de plant gezond starten op zijn nieuwe plek. 

Plantenvoeding

Tijdens het groeiseizoen kunnen planten wel een extra steuntje gebruiken. Als planten uitbundig groeien en bloeien, verbruiken ze veel energie. Zomerse warme dagen vergt ook veel van planten. Daarom is het geven van plantenvoeding echt nodig om planten gezond en sterk te houden, zodat ze lang kunnen blijven groeien en bloeien. 
Naast deze extra bloei en groeikracht, zorg je met het geven van plantenvoeding er ook voor, dat de plant sterk blijft en hiermee minder vatbaar is voor ziektes en plagen.

Onze eigen Hendriks Excellent Plantenvoeding, ook wel bekend als "het wonder poedertje" geeft snel een boost aan energie aan de plant. Je gebruikt deze voeding om planten nog uitbundiger te laten bloeien, maar ook voor het oppeppen van je plant. Heeft je plant bijvoorbeeld last gehad van luizen, met het wonderpoedertje geef je hem de kracht om hiervan te herstellen. 
Deze voeding gebruiken wij ook al jaren in onze eigen kwekerij / teelt, waardoor wij uit eigen ervaring kunnen zeggen: 'Dit werkt echt!'

Naast dit wonder poedertje hebben wij ook een ruim assortiment van DCM plantenvoeding.
Deze organische voeding geeft zijn voedingsstoffen langzaam af, waardoor de plant ruime tijd een gezonde basis heeft en gezond kan groeien. DCM heeft super betrouwbare producten voor alle tuin- en kamerplanten: succes verzekerd!

In ons plantencentrum helpen we je graag het juiste product te kiezen.
Wil je alvast meer weten over de producten klik op onderstaande categorieën.
 

contact

Categorieën

Plantenadvies nodig?

Naar ons plantenadvies 

Beplantingsplan nodig?

Meer informatie