• Persoonlijk advies van de kweker
  • Koop rechtstreeks bij de kweker
  • Enorm assortiment
  • De beste kwaliteit van de regio
  • Overdekt winkelen

Hendriks Excellent

Graag stellen wij u voor aan de producten van het merk Hendriks Excellent. Ons huismerk met hoogwaardige potgrond, plantenvoeding en hangpotten met waterreservoir in het assortiment. Een van de meest populaire producten van Hendriks Excellent is de potgrond en plantenvoeding. Deze producten worden gebruikt in de eigen kwekerij van Hendriks Plantencentrum en zijn daarom van topkwaliteit! Door de uitstekende samenstelling van de potgrond en voeding, krijgen je planten de beste verzorging die ze nodig hebben. Dit zorgt ervoor dat ze langer mooi blijven en beter groeien.

Je koopt de producten uit de Hendriks Excellent serie (bijna allemaal) gewoon online! Benieuwd naar ons volledige assortiment? Kom langs bij Hendriks Plantencentrum en laat ons je adviseren!

Meer over Hendriks Excellent

De beste verzorging voor jouw planten

Benieuwd geworden hoe jij jouw planten de beste verzorging kunt geven? In ons plantencentrum vertellen we je graag alles over Hendriks Excellent. Onze ervaren medewerkers kunnen je alles vertellen over de verschillende soorten potgrond, voeding en andere producten die ervoor zorgen dat jouw planten gezond blijven en goed groeien.

Ook als je vragen hebt over het kweken van groenten, het verzorgen van kamerplanten of het decoreren van je tuin met prachtige bloemen, wij helpen je graag. Met onze kennis en expertise helpen we je graag om jouw groene vingers te laten bloeien.

Dus kom langs bij Hendriks Plantencentrum en ontdek hoe Hendriks jou kan helpen om je planten de beste verzorging te geven. Ons assortiment is groot en divers, dus er is voor elk wat wils.

Kom langs in ons Plantencentrum

Plantenadvies nodig?

Naar ons plantenadvies 

Beplantingsplan nodig?

Meer informatie