• Persoonlijk advies van de kweker
  • Koop rechtstreeks bij de kweker
  • Enorm assortiment
  • De beste kwaliteit van de regio
  • Overdekt winkelen

Bestrijdingsmiddelen

Net als mensen hebben planten een gezonde basis nodig om sterk en vitaal te blijven. Sterke en gezonde planten kunnen beter weerstand bieden tegen ziektes, plagen en extreme weersomstandigheden. Alleen water geven is dus niet voldoende. Een goede basis is essentieel, en hiermee kun je al een heel eind komen met "alleen water". Het kiezen van producten uit onze eigen Hendriks Excellent serie of producten van DCM zorgt voor zo'n gezonde basis. Op deze manier kun je vaak schade door ziektes en plagen voorkomen.

Een doordachte aanpak van plantenvoeding en grondverbeteraars kan het verschil maken in de gezondheid en vitaliteit van je planten. Bij Hendriks Plantencentrum streven we ernaar om je de juiste producten aan te bieden, zodat je tuin gedijt en je planten kunnen floreren met de benodigde voedingsstoffen en bescherming. Kies voor kwaliteit en investeer in een gezonde basis voor je groene oase.

Koop DCM online

Ook producten van eigen merk: Hendriks Excellent

In onze kwekerij gebruiken wij de door ons zelf samengestelde Hendriks Excellent Potgrond & Hendriks Excellent Plantenvoeding. Wij hebben hier al jarenlang goede ervaringen mee in onze eigen teelt en bieden dit sinds enkele jaren ook aan als product voor onze klant. Ieder jaar weer, zijn er steeds meer klanten die de verstandige keuze maken voor onze eigen Hendriks Excellent producten. Zij ervaren de voordelen door gebruik te maken van goede basisproducten als Hendriks Excellent potgrond en voeding.

Koop Hendriks Excellent online

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment