• Persoonlijk advies van de kweker
  • Koop rechtstreeks bij de kweker
  • Enorm assortiment
  • De beste kwaliteit van de regio
  • Overdekt winkelen

Beplantingsplan

Wil je graag een nieuwe beplanting, maar weet je zelf niet goed hoe?
Wij helpen je graag verder de juiste plantkeus te maken!

Hoe gaan we te werk?

Onder het genot van een kopje koffie nemen wij in ons plantencentrum jouw tuinwensen door. We geven je eerlijk advies over welke mogelijkheden jouw tuin brengt. Nadat deze wensen, de tuinmaten en het licht-inval helder in kaart zijn gebracht, gaat onze ontwerper voor je aan de slag met een persoonlijk beplantingsplan. Jouw wensen mét ons advies in 1 plaatje!

Binnen circa 2 weken ontvangt je dan ons beplantingsplan-ontwerp. 
Zodra het ontwerp naar wens is, maken we een passende offerte en plannen we een "afhaal moment" in. 
Aangezien we met levende en seizoensgebonden producten werken, is het mogelijk dat niet alle planten leverbaar zijn. Dan kan het zijn dat wij je adviseren deze planten op een ander moment aan te planten of bieden we je een alternatief. We zullen je hier altijd vooraf goed over informeren en alles gaat in goed overleg.

Zodra jouw persoonlijke tuin-planten-pakket klaarstaat ontvangt je bericht en kun je deze afhalen in ons plantencentrum. Uiteraard is bezorgen ook een mogelijkheid. Dit stemmen we graag persoonlijk met je af.  

Interesse in een persoonlijk beplantingsplan, bel of mail ons voor de mogelijkheden! 
Neem contact op 

Aanplantservice

Geen groene vingers of geen zin of tijd? Geen probleem! Hendriks Plantencentrum biedt een aanplantservice waarbij we jouw planten voor je aanplanten. Lees hier meer over op onze website, neem contact op of kom langs!

Meer over onze aanplantservice

Plantenadvies nodig?

Naar ons plantenadvies

Beplantingsplan nodig?

Meer informatie