• Persoonlijk advies van de kweker
  • Koop rechtstreeks bij de kweker
  • Enorm assortiment
  • De beste kwaliteit van de regio
  • Overdekt winkelen

Hendriks Excellent: een uitstekende keuze!

Hendriks Plantencentrum is een ware schatkamer voor elke tuinliefhebber. Hier vind je alles wat je nodig hebt om je tuin, balkon of huis te transformeren tot een groene oase. Ons plantencentrum biedt een breed scala aan planten, bloemen, bomen en struiken. Maar dat is nog niet alles! Hendriks Plantencentrum heeft namelijk ook een eigen huismerk: Hendriks Excellent. In deze blog lees je alles over ons huismerk en waarom dit zo'n fantastische keuze is voor elke plantenliefhebber.

Wat is Hendriks Excellent?

Hendriks Excellent is het eigen huismerk van Hendriks Plantencentrum. Het merk staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit van de producten. Zo biedt het merk onder andere potgrond, plantenvoeding en hangpotten met waterreservoir.

Maar waarom is dit zo belangrijk? Een goede potgrond en plantenvoeding is van essentieel belang voor de gezondheid en groei van je planten. Hendriks Excellent biedt hiervoor de perfecte oplossing. De potgrond en voeding worden ook gebruikt in de kwekerij, waardoor je verzekerd bent van een top product.

Bij Hendriks Plantencentrum vind je niet alleen hoogwaardige producten, maar ook een schat aan kennis en ervaring. Het team van medewerkers staat altijd klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor jouw tuin of balkon. Of je nu vragen hebt over het kweken van groenten, het verzorgen van kamerplanten of het decoreren van je tuin met prachtige bloemen, de medewerkers van Hendriks Plantencentrum hebben de kennis en expertise om je te helpen.

Shop Hendriks Excellent online

Over de hangpotten van Hendriks Excellent

Naast potgrond en voeding biedt Hendriks Excellent ook prachtige hangpotten met waterreservoir. Deze potten zijn niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Door het handige waterreservoir blijven je planten altijd vochtig en gezond, ook op warme zomerdagen. Het enige wat je hoeft te doen is de pot één keer per week water geven, totdat het water eruit begint te druppelen. Op die manier weet je dat het tijd is om opnieuw water te geven. Zo heb je altijd gezonde en mooie planten.

Hangpotten vol zomerbloeiers

De hangpotten zijn gevuld met prachtige zomerbloeiers zoals petunia's, begonia's en fuchsia's. Deze planten bloeien uitbundig en geven een vrolijke en kleurrijke uitstraling aan je tuin of balkon. Dankzij de hoogwaardige potgrond van Hendriks Excellent blijven de planten gezond en sterk, wat zorgt voor een langdurige bloei.

Hendriks Plantencentrum staat vol met inspiratie

Bovendien is Hendriks Plantencentrum een plek waar je geïnspireerd raakt. De prachtige tuin- en balkonopstellingen geven je talloze ideeën voor het creëren van je eigen groene oase. Van kleurrijke bloemen tot heerlijke groenten en kruiden, bij Hendriks Plantencentrum vind je alles om jouw tuindromen te realiseren.

Eenvoudig jouw tuindroom realiseren

Start met een beplantingsplan

Door een beplantingsplan te maken kan je goed uitdenken hoe je tuin er straks in bloei uit komt te zien. Zo is het bijvoorbeeld slim om een border van laag naar hoog in te richten. Houd ook in je achterhoofd dat door een aantal winterharde en groenblijvende planten te planten je het gehele jaar door groen in je tuin hebt, zelfs in de koudste maanden van het jaar. Samen maken we een beplantingsplan op maat om jouw tuindroom te realiseren. Op basis van jouw wensen en de mogelijkheden van de ruimte, wordt er een plan opgesteld waarin de juiste planten en bloemen worden gekozen. Zo creëer je een tuin die niet alleen mooi is, maar ook past bij jouw levensstijl en wensen.

Over onze aanplantservice

Geen groene vingers maar wel een groene wens? Bij Hendriks Plantencentrum kun je niet alleen terecht voor hoogwaardige producten en deskundig advies, maar ook voor handige services zoals de aanplantservice. Met deze service kun je het aanplanten van je nieuwe planten en bomen volledig uit handen geven aan de ervaren medewerkers van Hendriks Plantencentrum. Zij zorgen ervoor dat jouw nieuwe aanwinsten op de juiste manier worden geplant, zodat ze gezond en sterk kunnen groeien, zonder zelf de handen uit de mouwen hoeven steken!

Graag tot ziens bij Hendriks Plantencentrum

Benieuwd geworden hoe jij jouw planten de beste verzorging kunt geven? In ons plantencentrum vertellen we je er graag alles over! Onze ervaren medewerkers kunnen je alles vertellen over de verschillende soorten potgrond, voeding en andere producten die ervoor zorgen dat jouw planten gezond blijven en goed groeien.

Ook als je vragen hebt over het kweken van groenten, het verzorgen van kamerplanten of het decoreren van je tuin met prachtige bloemen, wij helpen je graag. Met onze kennis en expertise helpen we je graag om jouw groene vingers te laten bloeien.

Dus kom langs bij Hendriks Plantencentrum en ontdek hoe Hendriks jou kan helpen om je planten de beste verzorging te geven. Ons assortiment is groot en divers, dus er is voor elk wat wils.

Kom langs in ons Plantencentrum

Plantenadvies nodig

Naar ons plantenadvies

Beplantingsplan nodig?

Meer informatie