• Persoonlijk advies van de kweker
  • Koop rechtstreeks bij de kweker
  • Enorm assortiment
  • De beste kwaliteit van de regio
  • Overdekt winkelen

Eden Plant Collection

Verrijk je woonkamer of kantoor met de prachtige planten uit de Eden Collection. In deze bijzondere collectie vind je planten vanuit de hele wereld, waarmee je elke gewenste sfeer in je huis kunt brengen. Met de juiste pot of bijpassende accessoires creëer je moeiteloos de ambiance die perfect bij jou past, het hele jaar door. De Eden planten vormen een selectie van unieke en onderscheidende exemplaren, variërend in kleur en potmaat, die zich eenvoudig aanpassen aan iedere pot. Zelfs als je geen groene vingers hebt, zijn de planten uit de Eden Collection altijd een succes.

De planten uit de Eden Collection zijn te herkennen aan het kenmerkende bruine label. Ontdek de diversiteit en schoonheid van deze collectie en geef je leefruimte een vleugje natuurlijke pracht met de unieke planten van Eden.


  

Over de Eden Collection

“Discover the world, bring Eden Collection into your home” Deze slogan bevat de essentie van Eden Collection. Want wie houdt er niet van om de wereld te ontdekken? De wereld met al haar schoonheid en pure natuur, waarin de meest uiteenlopende geheimen verscholen liggen. Met een selectie van unieke en onderscheidende kamerplanten, probeert Eden Collection een stukje van deze geheimen te onthullen. De collectie is een verzameling van planten uit alle delen van de wereld waardoor je de wereld met al haar continenten in huis kunt halen. Eden Collection bevat een combinatie van verschillende plantensoorten in variërende kleuren en potmaten. Een belangrijke richtlijn bij het samenstellen van de collectie is dat de planten sterk zijn en gemakkelijk te verzorgen, zodat je extra lang van deze juweeltjes kunt genieten!

Deze planten vind je in de Eden Collection bij Hendriks 

De Eden Collection wordt jaarlijks aangevuld met nieuwe vindingen. Maar verschillende groene toppers vind je altijd terug in deze collectie, zoals:

  • Chlorophyttum
  • Peperomia
  • Pilea
  • Senecio

Heb je na het lezen ook zo enthousiast, maar wil je graag meer weten. Kom gerust naar ons plantencentrum, we helpen je graag.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten