• Persoonlijk advies van de kweker
  • Koop rechtstreeks bij de kweker
  • Enorm assortiment
  • De beste kwaliteit van de regio
  • Overdekt winkelen

Vaste planten

In ons assortiment vind je een uitgebreide selectie bodembedekkers, bijen- en vlinderlokkers, bijzondere vaste planten, schaduwplanten, alpine en rotsplanten, droogte resistente planten, geurende vaste planten, natuurlijke kruiden, herfstgekleurde planten en wintergroene planten. Of je nu op zoek bent naar kleurrijke toevoegingen voor je tuin, planten die bijdragen aan biodiversiteit of specifieke soorten die gedijen in schaduwrijke of droge omstandigheden, ons assortiment biedt voor elk wat wils.

Ontdek een deel van ons assortiment groen in onze webshop, waar je eenvoudig vaste planten en diverse grassoorten kunt bestellen. Laat je online inspireren en plaats gemakkelijk een bestelling, of breng een bezoek aan ons plantencentrum in Kessel voor een nog completere ervaring.

Online vaste planten kopen

Hulp nodig bij het kiezen van planten?

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van vaste planten? Bij Hendriks Plantencentrum staan we klaar om je te inspireren en te adviseren in dit diverse aanbod. Breng een bezoek aan ons plantencentrum en ontdek ons uitgebreide assortiment, waarbij we je voorzien van persoonlijk advies.

Voor een nog meer doordachte aanpak bieden we de mogelijkheid om een beplantingsplan op te stellen. Hierbij krijg je een professioneel ontwerp met een harmonieuze mix van jouw plantvoorkeuren en ons deskundig advies. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier meer over ons beplantingsplan:

Beplantingsplan

We staan voor je klaar om jouw groene dromen werkelijkheid te laten worden en je te begeleiden bij het creëren van een prachtige en evenwichtige tuin.

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten