• Persoonlijk advies van de kweker
  • Koop rechtstreeks bij de kweker
  • Enorm assortiment
  • De beste kwaliteit van de regio
  • Overdekt winkelen

Vaste Planten

Ontdek het plezier van vaste planten! Deze prachtige "overblijvende kruiden" brengen leven en kleur in elke tuin, jaar na jaar. Met een eindeloze variëteit aan soorten zorgen ze telkens weer voor nieuwe verrassingen. Het beste van alles is dat je met een slimme keuze in aanschaf jarenlang kunt genieten van hun schoonheid. Maar dat is niet alles! Door vaste planten aan te planten, draag je bij aan een betere biodiversiteit en een gezonder klimaat.

Vaste planten zijn niet alleen goed voor de natuur, maar ook voor bezoekers van je tuin. Vogels en insecten vinden hier een paradijsje om van te smullen en te leven. Regenwater krijgt bovendien de kans om op een natuurlijke manier weg te vloeien. 

Bestel vaste planten eenvoudig online en kom ze afhalen in ons plantencentrum in Kessel.

Hulp nodig bij het kiezen van vaste planten?

Als je graag meer geïnspireerd en geadviseerd wilt worden in dit scala aan aanbod helpen wij je natuurlijk graag verder. Kom langs in ons plantencentrum en bekijk ons uitgebreid aanbod voorzien van persoonlijk advies.

Daarnaast kunnen wij ook een beplantingsplan voor je maken, waarmee je een vakkundig ontwerp krijgt met hierin een mooie mix van jouw plantwensen en ons advies. Wil je hier meer over weten, vraag dan onze informatie aan: 

Aanvraag beplantingsplan informatie

Plantenadvies nodig?

Naar ons plantenadvies 

Beplantingsplan nodig?

Meer informatie