• Persoonlijk advies van de kweker
  • Koop rechtstreeks bij de kweker
  • Enorm assortiment
  • De beste kwaliteit van de regio
  • Overdekt winkelen

Vaste Planten

Vaste planten, ook wel  "overblijvend kruid" genoemd, zijn overblijvende zaadplanten die meer dan 1 maal, tijdens zijn eigen levensduur kan bloeien en langer dan 2 jaar leeft. Vaste planten zie je in alle tuinen terug! Niet zo gek ook, want ze bestaan in oneindig veel varianten en zullen jaarlijks in je tuin of plantenbak opnieuw blijven groeien en/of bloeien!

Het mooie aan deze groep planten is, dat je enkel een goede keuze hoeft te maken in de aanschaf en er daarna dus jaren van kunt genieten. Daarnaast draag je met het aanplanten van vaste planten, ook bij aan een beter BIO-diversiteit en klimaat.

Door een leuke variatie in je tuin te zetten, biedt je vogels en insecten een goede voederplek, insecten een prettige leefomgeving en krijgt regenwater de kans goed weg te kunnen op een natuurlijke manier. 

 

Ons assortiment

In ons plantencentrum hebben we een zeer groot aanbod. Het is voor ons een sport om hierin zoveel mogelijk te laten zien, over te kunnen adviseren en de klant mee te inspireren. De planten worden aangeboden in een potmaat vanaf 11 cm en zijn allen voor zien van een duidelijke plantinformatie. Daarnaast zijn hebben ze bij aankoop vanaf 3 stuks (mixen mag) ook nog eens een leuk prijsvoordeel!

Om het u makkelijk te maken, hebben wij ze in ons plantencentrum ingedeeld in de volgende categorieën, klik op de afbeelding om het assortiment te zien:

Prairie tuinplanten

Rotsplanten

Herfst gekleurde planten

Wintergroene planten

Als je graag meer geïnspireerd en geadviseerd wilt worden in dit scala aan aanbod helpen wij je natuurlijk graag verder. Kom langs in ons plantencentrum en bekijk ons uitgebreid aanbod voorzien van persoonlijk advies.

Daarnaast kunnen wij je ook een beplantingsplan maken, waarmee je een vakkundig ontwerp krijgt met hierin een mooie mix van jouw plantwensen en ons advies. Wil je hier meer over weten, vraag dan onze informatie aan: 
Aanvraag beplantingsplan informatie

Contact

Terug naar tuinplanten en bomen

Plantenadvies nodig?

Naar ons plantenadvies 

Beplantingsplan nodig?

Meer informatie