• Persoonlijk advies van de kweker
  • Koop rechtstreeks bij de kweker
  • Enorm assortiment
  • De beste kwaliteit van de regio
  • Overdekt winkelen

Natuurlijke Kruiden

Ontdek nu ons uitgebreide assortiment natuurlijke kruidenplanten in onze webshop. Het kweken van je eigen kruiden is niet alleen leuk, maar ook zeer bevredigend. Met eigen gegroeide natuurlijke kruiden kun je heerlijke gerechten bereiden, verkwikkende theeën maken, en zelfs je eigen natuurlijke cosmetica en medicijnen creëren.

Bestel kruidenplanten eenvoudig online en kom ze afhalen in ons plantencentrum in Kessel.

Kruiden planten kunnen ook op het balkon!

Kruidenplanten kunnen zowel in de tuin als op het balkon groeien. Zorg ervoor dat ze voldoende zonlicht krijgen en plant ze in goed doorlatende grond. Kruiden in potten op het balkon hebben wat vaker water nodig, dus houd de grond vochtig maar niet verzadigd.

Koop Kruidenplanten bij Hendriks Plantencentrum in Kessel

Ontdek nu ons brede aanbod van natuurlijke kruidenplanten in onze webshop. Bij Hendriks Plantencentrum vind je ook een prachtige selectie van vlinderlokkende planten, alpine planten, zomerbloeiers en bodembedekkers. Of je nu je tuin wilt opfleuren met kleurrijke bloemen of een aantrekkelijke omgeving wilt creëren voor vlinders en bijen, bij ons vind je de juiste planten. Bezoek onze webshop of kom langs in ons plantencentrum in Kessel.

Plantenadvies nodig?

Naar ons plantenadvies 

Beplantingsplan nodig?

Meer informatie