• Persoonlijk advies van de kweker
  • Koop rechtstreeks bij de kweker
  • Enorm assortiment
  • De beste kwaliteit van de regio
  • Overdekt winkelen

Verse boeketten en losse bloemen

Voor de mooiste vers boeketten in regio Noord Limburg, ben je bij Hendriks Plantencentrum aan het juiste adres!
Maar naast ons eigen assortiment boeketten kan je ook altijd zelf iets samenstellen.
Ons plantencentrum beschikt namelijk over een groot aanbod van verschillende soorten losse snijbloemen en snijgroen die je kan combineren zoals jij dat wenst.

Met de juiste vakkennis en passie voor de bloemen maken we van iedere gewenste creatie een feit!

  

Klik hier voor alle verse en zijden bloemen
 

Mooie verse boeketten!

Bij Hendriks Plantencentrum kun je terecht voor zowel moderne boeketten &  bloemstukken als meer klassieke exemplaren. Er staan verschillende boeketten voor je klaar in de winkel, altijd gemaakt naar de laatste trends en met de mooiste seizoensbloemen. 
Een prachtig cadeau is zo gevonden bij Hendriks Plantencentrum.
Onze boeketten zijn niet enkel geschikt als cadeau: ook voor andere gelegenheden bieden we verschillende mogelijkheden. Vraag het onze medewerkers! Klik hier als je een bestelling wilt doorgeven: bestelling

Zelf bloemschikken

Je eigen creatie in een boeket of bloemstuk is natuurlijk altijd nog gaver! Iedereen die ook maar beetje creatief is aangelegd kan hier makkelijk mee beginnen; het enige wat je nodig hebt is het juiste bloemschikmateriaal. Beginnen jouw vingers al te kriebelen? Ga dan eens langs bij Hendriks Plantencentrum, want hier vind je al het bloemschikmateriaal dat je nodig hebt. 

Bloemschikmateriaal nodig?

Ben je als hobbyist op zoek naar het nodige bloemschikmateriaal, dan vind je bij ons zeker en vast wat je zoekt. Wij bieden een ruim assortiment aan met onder andere oase, draadartikelen en diverse mossen en takken, kortom: alles wat je nodig hebt om een prachtig en uniek bloemstuk tevoorschijn te toveren. Kijk ook eens bij onze hobbymaterialen voor inspiratie!

Ga naar hobbymaterialen

Plantenadvies nodig?

Naar ons plantenadvies 

Beplantingsplan nodig?

Meer informatie