• Persoonlijk advies van de kweker
  • Koop rechtstreeks bij de kweker
  • Enorm assortiment
  • De beste kwaliteit van de regio
  • Overdekt winkelen

Grassen en Bamboe

Siergrassen worden steeds populairder. Deze, veelal winterharde planten, zijn bijzonder decoratief dankzijn hun  grasachtige bladstructuur en natuurlijke kleurvariatie richting het najaar / winter. Sommige soorten veranderen in hun blad, bloem of pluim met hun prachtige diepe intensieve kleuren. Hierdoor zijn ze ook zeer tonend in het najaar, als de meeste andere planten in je tuin "het blad laten vallen". Juist dán sieren de siergrassen je tuin, border of pot mooi op!

Bestel verschillende grassen eenvoudig online en kom ze afhalen in ons plantencentrum in Kessel. Kom voor ons volledige assortiment aan siergrassen en bamboe naar ons plantencentrum.

Siergrassen en Bamboe kopen in Kessel

In ons plantencentrum hebben wij de siergrassen op onze buitenafdeling staan, in een zeer ruim aanbod! Hier staan ze ruim voorradig met uitgebreide plantinformatie. Ze zijn verkrijgbaar vanaf potmaat 11 cm, deze zijn geschikt voor gebruik in grote aantallen (kleinere plant)
Potmaat 17 cm of groter zijn hele mooie maten voor diegene die een mooie volle plant wilt voor in tuin of pot.

Als grote aantallen gewenst zijn, raden wij altijd aan deze vooraf te bestellen. Dan zetten wij het gewenste aantal voor je klaar!

Neem contact op

Plantenadvies nodig?

Naar ons plantenadvies 

Beplantingsplan nodig?

Meer informatie