• Persoonlijk advies van de kweker
  • Koop rechtstreeks bij de kweker
  • Enorm assortiment
  • De beste kwaliteit van de regio
  • Overdekt winkelen

Geurende vaste planten

Geurende vaste planten zien er niet alleen mooi uit, ze verspreiden ook nog eens een heerlijk aroma door je tuin. Sommige planten geuren overdag, zoals de Lavendel, en andere planten 's nachts, zoals de Jasmijn. Vaak hebben geurende vaste planten ook opvallende, lichte kleuren, waardoor de vlinders ook worden aangetrokken. En dus zorgen ze ook voor dubbel plezier voor ons tuinliefhebbers. Bij Hendriks Plantencentrum vind je een ruim assortiment aan geurende vaste planten. Bekijk hieronder ons online aanbod. Advies nodig? We nodigen je graag uit in Kessel. Onze groenexperts staan voor je klaar!

Bestel geurende planten eenvoudig online en kom ze afhalen in ons plantencentrum in Kessel.

Koop Geurende Vaste Planten bij Hendriks Plantencentrum in Kessel

Een tuin die niet alleen prachtig oogt maar ook heerlijk ruikt? Dat doe je met geurende vaste planten! Koop jouw favoriete planten eenvoudig online en haal ze af in ons plantencentrum in Kessel. Wil je ons volledige assortiment zien? Kom dan langs bij Hendriks Plantencentrum of klik op de afbeelding hiernaast voor de volledige assortimentslijst.

Hulp nodig bij het kiezen van vaste planten?

Als je graag meer geïnspireerd en geadviseerd wilt worden in dit scala aan aanbod helpen wij je natuurlijk graag verder. Kom langs in ons plantencentrum en bekijk ons uitgebreid aanbod voorzien van persoonlijk advies.

Daarnaast kunnen wij ook een beplantingsplan voor je maken, waarmee je een vakkundig ontwerp krijgt met hierin een mooie mix van jouw plantwensen en ons advies. Wil je hier meer over weten, vraag dan onze informatie aan: 

Aanvraag beplantingsplan informatie

Plantenadvies nodig?

Naar ons plantenadvies 

Beplantingsplan nodig?

Meer informatie